آسیب اسباب کشی
آسیب اسباب کشی: در زمان اسبابکشی در کنار سالم ماندن وسایل خانه پس از حمل، باید به سلامت خودمان نیز توجه نماییم. برای مثال سنگینی بیش از حد کارتنها میتواند به سلامت ما آسیب وارد کند هر چند که زمان بستهبندی را کاهش میدهد.
آسیب دیدن و تامین مجدد وسایل بار مالی ایجاد مینماید و درعینحال باید بتوانیم امور را در زمان تعیین شده برای جابجایی به پایان برسانیم.
اگر فرآیند اسبابکشی با رعایت نکات ریز خاصی انجام نشود در نهایت میتواند منجربه آسیبهای مختلف شود. جهت جلوگیری از آسیب اسباب کشی راهکارهایی ارائه میگردد که میتواند مفید باشد.
نداشتن اولویتبندی
یکی از مواردی که با عدم توجه به آن آسیب اسباب کشی ایجاد میشود عدم اولویتبندی یا اولویتبندی نادرست است. در ماههای نزدیک به اسبابکشی باید تعداد بسیار زیادی از وسایل مختلف جداسازی و بستهبندی شوند. اگر ابتدا وقتمان را صرف بستهبندی وسایلی نماییم که آسیبپذیری یا حساسیت کمتری دارند، وقتی برای وسایل حساس و شکستنی نخواهیم داشت.
توصیه میشود بستهبندی وسایل بر اساس ارزش و قیمت و حساسیت آنها به ضربه صورت بگیرد.
برای مثال بین وسیلهای که به ضربه حساس ولی قیمت پایینی دارد و وسیلهی برقیای که قیمت بالایی دارد، باید از وسیلهی دومی شروع نماییم. البته طبیعتا استثناهایی هم وجود دارد، برای مثال بعضی از وسایل مانند مبل یا یخچال، قیمت بالایی دارند اما چون داخل کارتن قرار نمیگیرند و استفاده روزانه دارند، نمیتوانند در اولویت باشند.
همچنین میزان سختی بستهبندی هم میتواند معیاری برای اولویت باشد، وسایلی که بستهبندی آنها ظرافت و سختی بیشتری دارند و آماده نمودن آنها برای حمل، زمان بیشتری میبرد باید در اولویت قرار گیرند.
استفاده از کارتن نامناسب برای اسبابکشی
خرید مجدد وسایل خانه بار مالی زیادی را دربرخواهد داشت و به همین دلیل لازم است تمام تلاش خود را جهت تامین بهترین لوازم اسبابکشی داشته باشیم تا از آسیب دیدن وسایل جلوگیری نماییم.
کارتنهای مخصوص اسبابکشی یکی از مهمترین ابزار بستهبندی جهت جلوگیری از آسیب اسباب کشیِ وسایل، هستند.
به یاد داشته باشید همه کارتنهای بدون چاپ، مشابه هم هستند اما هر کارتنی، کارتن اسبابکشی نیست!
جهت تهیه کارتن مخصوص اسبابکشی مرغوب و باکیفیت با سریعترین زمان تحویل در تهران، میتوانید به صفحهی اصلی همین سایت مراجعه نمایید.
مطالعه پیشنهادی: ویژگیهای کارتن پنج لایه
توقع دریافت کمک از دیگران
جهت کاهش آسیب اسباب کشی به وسایل و روان خود، باید توقع خود را از دیگران کاهش دهیم و حتی به صفر برسانیم!
اگر بخواهیم منتظر باشیم تا فامیل و دوستان و آشنایان که ما قبلا به آنها در اسبابکشی کمک کردهایم به ما یاری برسانند ممکن است زمان زیادی را از دست بدهیم.
همچنین ممکن است افرادی که از آنها توقع داریم، درگیر مشکلاتی باشند که از لحاظ جسمی یا روحی یا زمانی نتوانند به ما کمک کنند و ما با قضاوت منفی دیگران، بیشتر از همه به خودمان آسیب خواهیم زد.
در نهایت با انتظار از دیگران کارهای اثاثکشی هم باقیمانده و ممکن است در نهایت به دلیل عدم بستهبندی صحیح، وسایل گرانقیمت را هم علاوه بر اعصابمان از دست بدهیم!
چطور به ستون فقرات آسیب خود آسیب میزنیم!
بسیاری از افراد با این دلیل که کارتنها را قرار است کارگران حمل بار، جابجا کنند کارتنهای بزرگی تهیه میکنند و تا حد امکان آنها را از وسایلی که وزن زیادی دارد پر میکنند. اینکار ممکن است به کمر و ستون فقرات کارگران آسیب بزند. نکتهای که به آن توجه نمیشود این است که کارگران نهایتا کارتنها را تا خانه جدید میرسانند و پس از آن تا چیدمان کامل وسایل در خانه، شاید بارها و بارها نیاز به جابجایی کارتنها به وجود بیاید، اما در این زمان دیگر کارگران نخواهند بود! زیرا کارگران حمل بار وظیفه چیدمان خانه جدید ما را برعهده ندارد. به همین دلیل با جابجا کردن کارتنهای سنگین میتوان به ستون فقرات خود آسیب وارد آورد.
در زمان بستهبندی وسایلی که سنگین هستند باید سعی شود که از کوچکترین سایزهای کارتن مخصوص اسبابکشی که نمونهای از ابعاد آن در صفحه اصلی این سایت هست، استفاده شود.
عدم حذف وسایل اضافه
وسایل اضافه اگر سریعا حذف نشوند از چند لحاظ میتوانند منجربه آسیب اسباب کشی شوند. اول اینکه بار روانی اینکه وسایل زیادی هستند که نیاز به بستهبندی دارند ما را آزار خواهد داد درحالیکه بسیاری از آنها اصلا باید حذف شوند.
عامل دوم اینکه مشغول شدن به بستهبندی وسایل غیرضروری، زمانی که ما باید برای وسایل ضروریتر بگذاریم را از ماخواهند گرفت. عملا برای وسایلی که ارزش قیمتی ندارند، از بستهبندی اصولی وسایلی که تامین مجدد آنها میتواند هزینه بالایی داشته باشد، بازخواهیم ماند.
عدم برنامهریزی
هرقدر زمان کمتری تا روز جابجایی باقی مانده باشد اهمیت داشتن برنامهریزی بیشتر خواهد شد. برنامهریزی نه به این معنا که برای هرکار خاص، ساعت و روز تعیین کنیم، بلکه به این معنا که کارهایی که باقی مانده را مکتوب نماییم و برای آنها نهایت زمانی که باید انجام آنها تمام شوند را تعیین نماییم. برای مثال بستهبندی ظروف طبقه دوم کابینت باید تا سه روز آینده به اتمام رسیده باشد.
همچنین نوشتن چک لیست میتواند به ما در نظارت به روند اجرای امور، کمک نماید.
عدم توجه به سلامت جسمانی
از آنجا فعالیتهای زیادی برای اسبابکشی مورد نیاز است و از طرفی فشار روانی زیادی ایجاد میشود عدم توجه به سلامت جسمی میتواند منجربه آسیب اسباب کشی شود. استرس اثر منفی خیلی زیادی بر سلامت جسمی ما خواهد داشت و ازطرفی کمبود مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن، میتواند بر رفتار و زودتر عصبانی شدن ما اثرگذار باشد.
سخن پایانی
آسیب اسباب کشی هم میتواند جسمانی باشد هم میتواند بارمنفی روانی برایمان ایجاد نماید. اگر برای امور مربوط به اثاثکشی اولویتبندی و برنامهریزی درستی نداشته باشیم عملا با کمبود زمان و در نتیجه استرس زیادی مواجه خواهیم شد.
در این مطلب به بخشی از رایجترین اشتباهات مربوط به اسبابکشی که موجب آسیب میشود، پرداخته شد.
چرا آسیب اسبابکشی ایجاد میشود؟
عواملی مانند نداشتن اولویتبندی، استفاده از کارتن نامناسب، سنگین کردن کارتن بزرگ راهکارهای کاهش آسیب اسبابکشی کدامند؟ داشتن اولویتبندی صحیح، استفاده از کارتن باابعاد مناسب، توجه به سلامت جسمانی |
بدون دیدگاه